Dierenarts Robert Bos

Dierenarts Robert Bos

Mijn naam is Robert Bos en ik ben dierenarts, afgestudeerd in 1995. Na meer dan tien jaar in de 'normale' drukke praktijk gewerkt te hebben ben ik na het volgen van verschillende aanvullende opleidingen gestart met een nieuwe praktijk. Een praktijk voor voornamelijk kleine huisdieren en paarden die naast de gewone diergeneeskunde een keuze kan maken uit diverse therapieën en verschillende medicaties. Waar ik naar streef is een praktijk waar persoonlijkheid voorop staat, geen protocollen, ieder dier een individuele behandeling, direct contact en overleg met de eigenaar, laagdrempelig, eerlijk en betrokken.

De aanvullende opleidingen.


De opleiding tot Veterinair Acupuncurist heb ik bij het STEHD in De Bilt gevolgd. Een opleiding waarin les wordt gegeven volgens de Traditionele Chinese Methode.

De opleiding tot osteopaat heb ik gevolgd in Limburg onder de naam The Vluggen Institute. Een internationale tweejarige opleiding die tevens in de Verenigde Staten en Canada wordt gegeven. Er zit veel verschil in de opleidingen van de osteopathie en chiropractie. De opleiding bij The Vluggen Institute tot osteopaat is zeer uitgebreid. Er wordt bijvoorbeeld niet alleen naar de buitenkant van het dier gekeken, maar ook naar de relaties met het inwendige van het dier.

De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd bij het DIPO in Duitsland. Deze opleiding omvatte niet alleen de klassieke fysiotherapie, maar ook zaken als het zadel, hoefbeslag, trainingsleer en acupressuur kwamen aan de orde.

Kijk ook op Robert-Bos.com.

Voor het maken van een afspraak voor een behandeling van uw dier of voor vragen kunt u bellen met de praktijk. Ook is het mogelijk een WhatsApp bericht te sturen naar 06-53942247.

© 2020 | CMS & webdesign by Accept-IT