Dierenarts Osteo Fysio Robert Bos

Dierenarts Osteo Fysio Robert Bos

Mijn naam is Robert Bos en ik ben dierenarts, afgestudeerd in 1995.

In de ochtend ben ik gewoon werkzaam als dierenarts in de praktijk. Het ochtendspreekuur op afspraak doe ik mee en met het operatieschema, dat ook in de ochtend gepland staat, draai ik ook mee.

In de middag kies ik voor de andere richting van mijn diergeneeskunde, namelijk de fysiotherapie, de osteopathie en de laserbehandelingen. Dan staat mijn agenda gevuld met voornamelijk honden die op de praktijk voor de diverse behandelingen komen of visites naar paarden die ik op stal behandel.

Voor deze therapieën heb ik een andere website dan bosvoordieren.nl. Deze is te vinden onder robert-bos.com.

De aanvullende opleidingen.


De opleiding tot Veterinair Acupuncurist heb ik bij het STEHD in De Bilt gevolgd. Een opleiding waarin les wordt gegeven volgens de Traditionele Chinese Methode.

De opleiding tot osteopaat heb ik gevolgd in Limburg onder de naam The Vluggen Institute. Een internationale tweejarige opleiding die tevens in de Verenigde Staten en Canada wordt gegeven. Er zit veel verschil in de opleidingen van de osteopathie en chiropractie. De opleiding bij The Vluggen Institute tot osteopaat is zeer uitgebreid. Er wordt bijvoorbeeld niet alleen naar de buitenkant van het dier gekeken, maar ook naar de relaties met het inwendige van het dier.

De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd bij het DIPO in Duitsland. Deze opleiding omvatte niet alleen de klassieke fysiotherapie, maar ook zaken als het zadel, hoefbeslag, trainingsleer en acupressuur kwamen aan de orde.

Kijk ook op Robert-Bos.com.

Voor het maken van een afspraak voor een behandeling van uw dier of voor vragen kunt u bellen met de praktijk. Ook is het mogelijk een WhatsApp bericht te sturen naar 06-53942247.

© 2020 | CMS & webdesign by Accept-IT