Uw dier bij ons

Uw dier bij ons
Soms komt het voor dat een dier bij ons moet worden opgenomen voor een operatie of behandeling. Dit is voor de eigenaar vaak een spannend moment en daarvoor hebben we alle begrip!

Wij laten de dieren meestal brengen tussen 8.30 uur en 9.00 uur. Ons ochtendspreekuur is dan nog niet begonnen waardoor we dan ruimschoots de tijd hebben voor de opvang van de patienten van die dag.

U laat uw dier dan bij ons achter en wij bespreken met u hoe het contact tussen u en ons zal verlopen. Soms bellen wij maar meestal vragen wij de eigenaar ons te bellen rond 13.00 uur. De operatie of behandeling is dan al enige tijd achter de rug en op dat moment kunnen we vrij goed inschatten hoe laat uw dier weer opgehaald kan worden. Uiteraard lichten wij u dan ook in over het verloop van de operatie/behandeling en van de toestand van uw dier.

We beschikken over verschillende opnameruimtes zodat we honden en katten gescheiden kunnen plaatsen. Dit zorgt voor rust bij zowel de honden als de katten.

De katten zitten bij ons in een goed verwarmde, afgesloten ruimte waar we een zacht muziekje op de achtergrond laten spelen. Ook gebruiken wij hier een feliway stekker, die stressverlagend werkt. In deze ruimte is het altijd erg rustig en dat zorgt ervoor dat de katten een zo ontspannen mogelijk verblijf bij ons zullen hebben.

De honden zitten in een grotere ruimte omdat zij nu eenmaal meer ruimte nodig hebben. UIteraard is ook deze ruimte goed verwarmd en wij handhaven ook hier zo goed mogelijk de rust. Deze hondenopname grenst aan onze werkruimte: onze ervaring is dat honden het prettig vinden te horen dat er mensen in de buurt zijn.

© 2021 | CMS & webdesign by Accept-IT